Çiğköfte bayiliği vermek

BAYİLİK VERMEK  NEDİR?

Bayilik yada franchise, bir firmanın tescil ettirdiği ulusal yada yerel markasının imtiyaz ve kullanım hakkını,bellirli bir süre,koşul ve sınırlar içerisinde  ve bir ücret karşılığında  bir kişi ya da firmaya devredilmesidir.

BAYİLİK ALMAK NEDİR?

Bayilik alan ve bayilik veren arasında karşılıklı bir disiplin içerisinde devam eden iş birliğidir.  Bayilik veren firma bütün bilgi,birikim ve deneyimlerini , vereceği eğitimlerle bayilik alan kisiye yetkinlik kazandırmak icin sarfeder.  Bayilik veren ve bayilik alan kişi uzun yıllar karşılıklı güvene dayalı bir dayanışma sayesinde kârlı bir sisteme geçmiş olurlar. Böylelikle franchise alan kisi işin işleyişini ürünlerin tedariki ya da yönetilmesi ile ilgili deneyimli bir firmayı yanına alarak o sektöre 1-0 önde başlamıştır.

ÇİĞKÖFTE BAYILİĞİ VEREN FİRMALAR

Elazığlı Çiğköfteci Ahmet Usta 1997 yılında Avcılar yan yolda bir arabanın arkasında çiğköfte işine başlamıştır. Çiğköfte o zamana kadar lokantalarda sadece meze olarak tüketilirken  ilk defa tek başına bir yemek olarak piyasaya sunulmuştur. Kullandıkları eldivenler,tabaklar ve sunum tarzı o zamana kadar oldukça değişik bir tarz oluşturmuştur. Hatta yakın şehirlerden insanlar minibüsle toplu olarak çiğköfte yemeğe gelmişlerdir. Eğer o dönemlerde cep telefonu olsaydı fotoğraf çekmek ve an’ı belgelemek daha kolay olurdu şüphesiz.

Daha sonra ilk şubelerini yine Avcılar Gümüspala’da daha sonra 2. Şube Etiler Nispetiye caddesinde açtıktan sonra birden ünlülerin cigkoftecisine dönüşürler. Magazin programlarında bile oldukca yoğun sekilde çıkmaya başlarlar.

ELAZIĞLI ÇİĞKÖFTECİ BAYİLİK SİSTEMİ

O dönemlerde Çiğkofte bayiliģi isteyenlere pek sıcak bakmazlar. Çünkü belirli bir standartları var ve bayilik alan firmanın bunu uygulayamamasıından çekinirler. Hala daha çok fazla değil kaliteli ve isine sahip çıkan kişilere çiğköfte franchise vermeye devam etmektedirler. Bugün yetkili personeller sayesinde bu kurulan standartlar kolay bir sistem içerisinde kurulmaktadır. Çiğköfte bayiliği alanlara yer seçimi konusuna destek verilmektedir. Eğitim desteği verilen destekler arasındadır. İsterseniz dükkanınızı anahtar teslim yapmaktadırlar. Yada siz dükkanı seçin dekorasyon konusunda her türlü desteği vermektedirler. Dükkanınız açıldığında dilerseniz kürdanınıza kadar size siparişinizle  gönderilmektedir. Sizde böylece sadece kendi işinizin patronu olmaya devam etmektesiniz. ve size açılışta verilecek 100 kg bedelsiz çiğköfte ile yatırım maliyetlerinizi amorti edebilirsiniz.

Çiğköftemizde en kaliteli hammaddeler ,doğaya ve çevreye dost malzemeler kullanılmaktadır. Üretim sistemini sürekli yenileyerek son modern teknoloji ile üretim desteklenmektedir. Gıda mühendisleri kontrolünde ve hala 22 Yıldır Ahmet ustanın yönetiminde çiğköfte üretimi yapılmaktadır

Sizde sadece çiğköfte bayiliği değil ,22 yıllık bir bilgi ve birikim ile sektörde on plana çıkmak isterseniz bilgi,birikim,deneyim ve sevgimiz ile sizi bekliyor olacağız.

Elazığlı Çiğköfteci Bayilik hattı 0542 428 51 10

1 Comment

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Captcha loading...