22 Yıldır sizlerle olan bir çiğköfteci hikayesi

Bir firma düşünün markalaşmayı şube sayısı ile ölçmeyen, Hizmet ve ürün kalitesi ve istikrarı olarak benimseyen.

Ürünlerini günlük olarak taze ve en doğal haliyle katkısız üreten. Sadece kendi ürettiklerini değil tedarik ettiği firmalara da bu ilkeyi kabul ettirmiş.

Çiğ köfteyi gelenekselliğinden uzaklaştırmadan günümüz şartlarına uyarlamış, sektörde İlk kez 2002 yılında ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi , Gıda Güvenlik Yönetim Sistemi şartlarını sağlayan bir fabrika kurmuş, bunu uluslar arası bağımsız kuruluşlarca belgelendirmiş bir markadır.

Günümüz Endüstriyel ticaretinde, en ucuza satmanın müşteri tatmini sebebi olarak görmeyen gıda güvenliği ve lezzet unsuru ile ürettiği ürünleri müşteri beğenisini kazanmayı arzu eden,

Ticaret yaşantısında güven veren dürüst bir firmadır.

Elazığlı Çiğköfteci Ahmet Usta, 1997 yılında kurulan sektördeki ilk ‘çiğköfte’ markasıdır.  İlk başlarda küçük bir kamyonetin arkasında başladığı bu yolculuğunda, bugün 20 farklı noktada açtığı dükkanlarıyla devam etmektedir.

Çiğköfte adı altında bir sektör ve Pazar yokken bu işe başlamış ve Türkiye’de ilk defa ISO belgeleri ve üretim izinleri alarak ‘çiğköfte’ sektörünü oluşturmuştur.

Bugün 1500 m2 lik üretim tesislerinde el değmeden son teknolojik tesislerde üretimini yapmaktadır. Vizyonu sektöründe tüketicisiyle bütünleşerek, Türkiye’nin en çok tercih edilen ve dünyaca tanınan çiğköfteci markası olmaktır. Tüketici duyarlılığını ve sağlığını ön planda tutarak, teknolojik yenilikleri takip edip bu konuda pazardaki öncü marka olmuştur.  Dükkanlarının tasarlanışından , kullandığı malzemelere kadar bütün ürünlerde , doğaya saygılı, insan sağlığını ön planda tutan 1. Sınıf malzemeler kullanmaktadır. Ahmet Ustanın ilk günden beri  hep söylediği unsur ‘ Kendisinin ve torunlarının yemeyeceği hiçbir ürünü Elazığlı bünyesinde satmayacağı’ dır.

Çiğköfte gelişen ve büyüyen bir pazardır. Elazığlı’nın amacı bir çok yerde şube açmak değil, belirli yerlerde olarak bütün şubelerde aynı kalite ve güveni sağlamaktır. Bunun yerine markasına yatırım yaparak bulunduğu yerlerde en iyi hizmeti sağlamak temel amacıdır. Tek fabrikada üretilen ve yeşillikten kürdana kadar bütün ürünler tek bir merkezden firigofrik araçlarla bütün şubelere dağıtılmaktadır.  Belirli periyotlarla bağımsız denetçiler tarafından bütün şubeler denetlenmekte, eğitimli personel çalıştırmaktadır. Kullanmış olduğu tüm ürünlerin, tedarikçilerde gerekli analizler yapıldıktan sonra satın alınmaktadır.

Uzmanlık alanı çiğköfte olan Elazığlı ‘Artık hayatınızda başka acıya yer yok ‘ diyor.

Neden mi bize inanacaksınız? 22 yılı aşkın zamandır size hizmet ediyoruz. Bugünümüzün ispatı siz değerli müşterilerimizsiniz.

Eğer sizde sadece ‘çiğköfteci bayiisi’ değil ‘Elazığlı Çiğköfteci’ bayiisi olup, franchise ayrıcalıklarından yararlanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

0212 428 51 10

info@elaziglicigkofteci.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir