Elazığlı Çiğköfteci bayilik seçenekleri

Elazığlı Çiğ Köfteci Ahmet Usta’nın Çiğ köftenin sektörel duayeni ve mucidi olarak 1997 yılında bir arabanın arkasına satışına başlamıştır. 2000’li yılların başında çiğköftenin üretimi mi olur denilirken

bizler yıllar boyu vermiş olduğumuz mücadele sonunda marka tescili yaptıran ve Tarım Bakanlığı izni ile  Fabrikasal üretime başlayan ilk firma olmanın haklı gururunu yaşamaktayız.
1500 m2’lik üretim tesisinde üretilen ürünler günlük taze olarak Şubelere servis edilmektedir. Üretim 20 yıl önceki titizlikle Ahmet usta tarafından yapılmaktadır.
Üretim alt yapımızı ve kapasitemizi sürekli  yenileyerek bayilerimiz için en  güçlü hale getirdik.Lezzetli, sağlıklı ve kaliteli ürünlerimizi, güler yüzlü ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile müşterilerimize sunarak satış ve karlılığımızı artırıp iş ortaklarımızın da kazanacağı sürekli gelişen ve istikrarlı büyüyen yenilikçi ve fark oluşturan bir marka olmayı ilke edinmiş bir marka haline geldik ve Bizi Bilen Bilir sloganıyla yolumuza devam etmekteyiz.
% 100 müşteri memnuniyetimizin tek sebebi 22 yıldır hiç değişmeyen damak tadıdır. Kullanmış olduğumuz tüm ürünlerimiz tamamen katkısız ve organik ürünledir.
Ürünlerimizde ketçap, bulyon , çin tuzu vb gibi insan sağlığını tehlikeye sokacak hiçbir ürün kullanılmamaktadır.
Menümüzde çiğ köfte, içli köfte, turşu ve tatlı gibi ürünlerimiz bulunmaktadır.
Ürünlerimizin 2 aylık son kullanma tarihi üresi bulunmaktadır. Ürünlerimiz ister donuk ister +4 soğutuculu araçlarla gönderim sağlanmaktadır.
Ürünlerimiz 5 kg batonlar halinde paketlenmekte olup paket açıldığı andan itibaren raf ömrü 2 gündür.
www.elaziglicigkofteci.com.tr

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Captcha loading...